Η πολυετής  εμπειρία μας στον τομέα των διεθνών διαμεταφορών μας οδήγησε στην δημιουργία της PLAERO FREIGHT  με σκοπό την υψηλότερου επιπέδου μεταφορά των φορτίων σας από και προς όλο τον κόσμο με λογικό κόστος και πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Η επί σχεδόν 40 χρόνια επιτυχής ενασχόληση μας με τις διεθνείς διαμεταφορές  και η φιλοδοξία μας για ακόμη μεγαλύτερη προσφορά στον τομέα αυτό ήταν οι κύριοι λόγοι για την ίδρυση τον Ιούλιο του 2007 της PLAERO FREIGHT.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας μας, μεταξύ άλλων, είναι η δυνατότητα προσφοράς υπηρεσιών πέραν των κλασσικών «ωρών» γραφείου όλες τις ημέρες του χρόνου, η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας, η επίλυση τυχόν προβλημάτων πού προκύπτουν και η παροχή βοηθητικών υπηρεσιών όπου ζητούνται (εκτελωνισμός, παράδοση ή παραλαβή στον χώρο σας, συσκευασία κ.λπ) με χαμηλό κόστος.

Με συνεπή και αδιάλειπτη εργασία όλα αυτά τα χρόνια και με την άψογη συνεργασία των εντός Ελλάδος και ανά τον κόσμο συνεργατών μας, καταφέραμε να εδραιωθούμε στον τομέα της διεθνούς διαμεταφοράς .

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας δημιούργησε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας τους οποίους και ευχαριστούμε για την συνεχή στήριξη και αναγνώριση στην PLAERO FREIGHT και τους ανθρώπους της.


Εμπειρία

Εχέγγυο για τη σωστή και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η εμπειρία μας. Κοντά σας 365 μέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα.Προσωπικό

Πρώην μέτοχοι σε μια από τις γνωστότερες διαμεταφορικές εταιρείες και στελέχη σε μεγάλες και μεσαίες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.


Προτεραιότητα

Οι ανάγκες των πελατών μας είναι προτεραιότητά μας, γι’ αυτό και δεν περιοριζόμαστε σε τυποποιημένα πακέτα υπηρεσιών αλλά σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες μεταφορικές σας ανάγκες με τη μικρότερη δαπάνη. 


Στόχος

Oι μακροχρόνιες συνεργασίες είναι πρωταρχικός μας στόχος παρέχοντάς σας υψηλή ποιότητα μεταφορικού, και όχι μόνον, έργου.

www.plaero.gr
+30 210 96 53 438
+30 6940 56 10 46

Αιόλου 8, Βάρκιζα
166 72 Αθήνα, Ελλάδα