Η πολυετής  εμπειρία μας στον τομέα των διεθνών διαμεταφορών μας οδήγησε στην δημιουργία της PLAERO FREIGHT Ε.Ε.  με σκοπό την υψηλότερου επιπέδου μεταφορά των φορτίων σας από και προς όλο τον κόσμο με λογικό κόστος και πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Η επί σχεδόν 40 χρόνια επιτυχής ενασχόληση μας με τις διεθνείς διαμεταφορές  και η φιλοδοξία μας για ακόμη μεγαλύτερη προσφορά στον τομέα αυτό ήταν οι κύριοι λόγοι για την ίδρυση τον Ιούλιο του 2007 της PLAERO FREIGHT Ε.Ε.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειάς μας, μεταξύ άλλων, είναι η δυνατότητα προσφοράς υπηρεσιών πέραν των κλασσικών «ωρών» γραφείου όλες τις ημέρες του χρόνου, η άμεση ανταπόκριση στις μεταφορικές απαιτήσεις των πελατών μας και η προσφορά ευέλικτων πακέτων υπηρεσιών αντί τυποποιημένων.

Με συνεπή και αδιάλειπτη εργασία όλα αυτά τα χρόνια και με την άψογη συνεργασία των εντός Ελλάδος και ανά τον κόσμο συνεργατών μας, καταφέραμε να εδραιωθούμε στον τομέα της διεθνούς διαμεταφοράς .

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας δημιούργησε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας τους οποίους και ευχαριστούμε για την συνεχή στήριξη και αναγνώριση στην PLAERO FREIGHT Ε.Ε. και τους ανθρώπους της.


Εμπειρία

Εχέγγυο για τη σωστή και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η εμπειρία μας. Κοντά σας 365 μέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα.Προσωπικό

Πρώην μέτοχοι σε μια από τις γνωστότερες διαμεταφορικές εταιρείες και στελέχη σε μεγάλες και μεσαίες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.


Προτεραιότητα

Η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας, με τη μικρότερη δυνατή δαπάνη, είναι προτεραιότητά μας.


Στόχος

Oι μακροχρόνιες συνεργασίες είναι πρωταρχικός μας στόχος παρέχοντάς σας υψηλή ποιότητα μεταφορικού, και όχι μόνον, έργου.


plaerofreight.com
+30 210 96 53 438
+30 6940 56 10 46

Αιόλου 8, Βάρκιζα
166 72 Αθήνα, Ελλάδα